Waanzin Texel 1 & 2 november

Radio Texel zorgt voor rechtstreekse uitzendingen van Waanzin Texel, een avontuurlijk evenement in het eerste weekend van november. Het huisfront luistert dan in spanning mee. Om te weten waar de deelnemers uithangen en.... in de hoop een geheime aanwijzing op te vangen. Onze speciale verslaggevers weten echter hoe ze de spanning erin moeten houden.

Tijdens de Waanzin moeten de deelnemende teams allerlei lastige vragen en ludieke opdrachten volbrengen. De enthousiastelingen storten zich zo'n 24 uur in een onbekend avontuur. "Blijven we op Texel of gaan we eindelijk naar Vlieland, en zo ja, hoe?" Eén ding weet iedere deelnemer zeker: "Het wordt zwaar, het wordt nat en het wordt ver". Te ver, dat nooit, want niemand laat zich kennen en zonder calamiteiten wordt de finish weer een ontmoetingsfeest.

Waanzin is de opvolger van de Wampex, die in 2010 voor het laatst werd gehouden. De afkorting Wampex staat voor Weekend AMPhibische EXpeditie. Toen de organisatie van de Wampex in 2010 aangaf er mee te stoppen heeft een groepje de koppen bij elkaar gestoken omdat zij van mening waren dat deze traditie niet verloren mocht gaan. Op verzoek van de Wampex organisatie is de nieuwe organisatie op zoek gegaan naar een nieuwe naam en dit is uiteindelijk "Waanzin" geworden.

Inschrijving gestart via www.waanzintexel.nl tot 7 okotber 20.:30

Facebook